Mbrapa Karaburunit

Rakip Shabani
Shqipëri
Pikturë: Pikturë në Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Mbrapa Karaburunit
Mbrapa Karaburunit
Mbrapa Karaburunit
Mbrapa Karaburunit
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

E frymëzuar nga ishulli i mrekullueshëm i Karaburunit, kjo pikturë peizazhi me bojëra uji tregon në mënyrë harmonike lidhjen midis shkëmbinjve, rërës dhe detit.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2019
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal