Mbytur

Akrilik në Fajazit

Madhësia: 40 L x 30 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

230.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Mbytur
Mbytur
Mbytur
Mbytur
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kontraste te forta ngjyrash dhe nje diell qe perëndon a thua se po mbytej ashtu sikurse unë.

Piktura është punuar me akrilik me spatul në fajazit.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Akrilik / Fajazit
Orientimi: Vertikal