Memorie Likuide

Fatjon Guzi
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Memorie Likuide
Memorie Likuide
Memorie Likuide
Memorie Likuide
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Shpesh herë në memorien tonë kolektive zënë vend momentet e brishta të shtresëzuara në një pasqyrim jo korrekt, sipas një version surreal ku sendet dhe objektet priren të ndryshojnë lehtësisht pozicionin e tyre relativ.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Katror