Mëngjes 1980

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 35 L x 40 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Mëngjes 1980
Mëngjes 1980
Mëngjes 1980
Mëngjes 1980
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky peizazh që i ka rezistuar kohës duket kaq i heshtur dhe i qetë, duke përshkruar një mëngjes të hershëm pranë liqenit. Ngjyrat japin idenë e fillimit të stinës së pranverës, duke u thënë lamtumirë gjetheve të vjetra dhe duke përshëndetur ato jeshile të freskëta.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 1980
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi:  Horizontal