Midis

Allçi dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 150 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Midis
Midis
Midis
Midis
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Piktura është e punuar në telajo fillimisht me duar me allçi për të krijuar dimension dhe mbi të me akrilik. Titullohet midis, ashtu sikurse ne jemi një shkrepëtim midis jetës dhe vdekjes

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Allçi dhe Akrilik / Kanavacë
Orientimi: Vertikal