Mimozat nën Pranverë

Akrilik në Telajo

Madhësia: 70 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Mimozat nën Pranverë
Mimozat nën Pranverë
Mimozat nën Pranverë
Mimozat nën Pranverë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ashtu si mimozat ekzaltojne bukurine e tyre menjehere ne pranvere ashtu eshte pikezuar dendur dhe pelhura ime , plot me te verdhe.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akrilik / Kanavacë
Orientimi:
Vertikal