Mjellma

Irma Hoxhaj
Shqiperi
Vaj në Telajo

Madhësia: 80 L x 100 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

580.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Mjellma
Mjellma
Mjellma
Mjellma
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Hijerëndë dhe tepër e bukur me levizjet e saj,kjo mjelmë duket sikur e mbizotëron ujin.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2018
Materialet: Vaj / Pëlhurë
Orientimi: Horizontal