Motrat

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 90 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Motrat
Motrat
Motrat
Motrat
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti e bukur me vaj portretizon dy motra pranë një përroi. Ajo shfaq tiparet dalluese mes dy vajzave të reja me ngjyra të ndezura e të ngrohta. Njëra prej tyre është e veshur me veshje tradicionale dhe po tjerr lesh duke përfaqësuar vajzat e fshatit në Shqipëri, ndërsa tjetra është e veshur me një fustan të shkurtër nate mëndafshi, që përfaqëson motrën moderne që po përqafon mentalitetin e ri.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertica