Motrat

Rakip Shabani
Shqipëri
Grafikë

Madhësia: 70 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Motrat
Motrat
Motrat
Motrat
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky vizatim i bukur me laps tregon portretet e dy motrave pranë një përroi. Piktori ka treguar ndryshimin mes dy vajzave të reja. Njëra prej tyre është e veshur me rroba tradicionale dhe është duke tjerrë lesh dhe në të njëjtën kohë duke përfaqësuar vajzat e fshatrave në Shqipëri, ndërsa tjetra është e veshur me një fustan të shkurtër nate prej mëndafshi, që përfaqëson motrën moderne që po përqafon mentalitetin e ri.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2013

Materialet: Stilolaps / Letër

Orientimi: Vertikal