Mulliri

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Mulliri
Mulliri
Mulliri
Mulliri
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një vepër arti vaji që ka të pikturuar barin e gjelbër të verës, gjethet e arta të vjeshtës dhe malin e bardhë me dëborë nga artisti me një përzierje ngjyrash të ftohta dhe të ngrohta. Në qendër të pikturës paraqitet një mulli i shoqëruar nga një përrua i gjatë në të majtë dhe lumi i rrjedhshëm i kaltër nën urë në të djathtë.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal