Muzikantet

Irma Hoxhaj
Shqiperi
Vaj në Telajo

Madhësia: 120 L x 100 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

710.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Muzikantet
Muzikantet
Muzikantet
Muzikantet
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Pasioni dhe deshira për art , i nderthur bukur me këto vajza me instrumentet muzikore.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2005
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal