Natyra

Akrilik në Telajo

Madhësia: 60 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Natyra
Natyra
Natyra
Natyra
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Personalisht me pelqejne shume peisazhet. Kjo pikture paraqet nje shtepi ne nje fshat ne koder dhe ujin qe gurgullon para saj. Kjo natyre te jep nje ndjesi paqeje nga ngjyrat e saja te ngrohta.

 

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Akrilik / Kanavacë
Orientimi: Horizontal