Natyrë e Qetë

Elton Stasa
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 40 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

500.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Objektet janë vendosur në dy nivele duke krijuar një lloj trekëndëshi kompozicional. Shohim një qasje shumë realiste të objekteve, vlerësojmë transparencën e qelqeve me reflekset e dritës dhe të bardhën e porcelanit- vërejmë motivin me mulli ere me blu ultramarine. Artisti harmonizon të tërën me modelimin e të bardhës së murit duke i dhënë ajër veprës.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal