Natyrë e Qetë

Elton Stasa
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 40 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

500.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Vepra paraqet një pjesë realiteti të atelierit të artistit. Paraqitet tavolina me orenditë e punës: penela, furça, flakon vaji etj. Këto të mbështetura mbi një qilim tipik të etnografisë shqiptare me motive floreale dhe gjeometrike.  Çdo objekt është modeluar me kujdes duke përshkruar çdo karakteristikë të tij- transparenca e qelqit, përshkrimi i motiveve sipas këndshikimit të zgjedhur. E gjitha harmonizohet nga sfondi në tonalitetin e së kaltrës, i cili thyen të bardhën e murit.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal