Natyrë e Qetë

Denis Golgota
Shqipëri
Vaj dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 120 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,200.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Vargu me hudhra i varur eshte nje element shume i thjeshte por ne te njejten kohe i konsideruar fatsjelles ose mbrojtes ne kulturen tone. Paraqitet ne kete pikture ne permasa shume me te medha sesa madhesia reale si per ta theksuar kete ide. Ngjyrat e ngrohta dhe penelatat ekspresive te nderthurura me sfondin e erret krijojne nje atmosfere gati teatrale te nje kendi me kete subjekt.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2019
Materialet: Akrilik dhe Vaj/Kanavacë
Orientimi: Vertikal