Natyrë e Qetë me Fruta

Elton Stasa
Shqipëri


Vaj në Telajo

Madhësia: 30 L x 30 GJ

Dërgohet i paketuar në një tub

400.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Natyrë e Qetë me Fruta
Natyrë e Qetë me Fruta
Natyrë e Qetë me Fruta
Natyrë e Qetë me Fruta
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Vepra shfaqet me tipare natyraliste ku mund të dallojmë të paktën dy varietete mollësh. Drita e bollshme që godet nga e djathta projekton hijet e forta të cilat theksojnë vëllimin e objekteve- ato peshojnë mbi sipërfaqje. Bie në sy trajtimi i palave të draperisë duke i dhënë veprës ajër dhe një kuptim të hapësirës dhe kohës.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Katror