Natyrë e Qetë

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo
Përmasat: 60 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti është kaq qetësuese teksa tregon një pjatë plot me fruta me bojëra të ngrohta vaji . Frutat duken të shijshme dhe plot lëng. Pranë saj është pikturuar një  vazo plot lule shumëngjyrëshe.

 

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2002
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal