Ndjesi Vere (Gjiri i Manastirit, Sarandë)

Akrilik në Fajazit

Madhësia: 70 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

350.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Ndjesi Vere (Gjiri i Manastirit, Sarandë)
Ndjesi Vere (Gjiri i Manastirit, Sarandë)
Ndjesi Vere (Gjiri i Manastirit, Sarandë)
Ndjesi Vere (Gjiri i Manastirit, Sarandë)
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Energjia që marr me vete kur kthehem në shtëpi pas pushimeve verore, loja dhe flladi i këtij gjiri. Piktura është e punuar me bojra akrilik në fajazit.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akrilik / Fajazit
Orientimi: Vertikal