Në Apolloni

Irma Hoxhaj
Shqiperi
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

820.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Në Apolloni
Në Apolloni
Në Apolloni
Në Apolloni
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ndërthurja e historisë dhe kulturës,më bën krenare që i perkas kesaj zone.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2015
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal