Në Autobus

Denis Golgota
Shqipëri
Vaj dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 80 L x 120 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Në Autobus
Në Autobus
Në Autobus
Në Autobus
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Eshte nje situate shume e zakonshme nga jeta e perditshme, brenda nje autobusi urban. Me ngjyrat neutrale dhe nje stil te sfumuar krijohet kjo atmosfere tipike e renduar nga njerezit qe formojne kete kompozim, ne perpjekje per te gjetur hapesiren e tyre midis njeri tjetrit.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Akrilik dhe Vaj/Kanavacë
Orientimi: Horizontal