Në fund të Detit

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Në fund të Detit
Në fund të Detit
Në fund të Detit
Në fund të Detit
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Rregullat e jetës zbatohen edhe në fund të detit. Banorët e tij janë pikturuar aq bukur në ngjyra të arta dhe shikuesi i vëren më shumë pasi ngjyra blu e thellë   e detit i  thekson akoma më shumë peshqit. Disa peshq po notojnë në mënyrë paqësore, disa po e ndërrojnë drejtimin e tyre  pasi  peshkaqeni me gojën e hapur po afrohet për të gjetur prenë e tij  të rradhës.

Vepra Artistike

Krijimi origjinal: 2010
Materiali: Vaj /Kanavacë
Orientimi: Horizontal