Në Park

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 90 L x 105 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Në Park
Në Park
Në Park
Në Park
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Arti është gjithmonë subjektiv, por kjo vepër arti është objektivisht kaq harmonike, e pikturuar me ngjyra të gjalla në një ditë pranvere në park. Pesë vajza të reja po shijojnë shoqërinë e njëra-tjetrës, të veshura lehtë me fustane verore. Vepra e artit plotësohet nga një sfond i qetë i mbuluar me lule dhe bar të freskët që vetëm theksonte bukurinë e vajzave.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2015
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal