Në Riciklim

Erman Marko
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Në Riciklim
Në Riciklim
Në Riciklim
Në Riciklim
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Nje ricikel i perseritshem here pas here, per te vazhduar rrugetimin sa te magjishem aq dhe te befasishem .

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2010
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal