Në Rrëzë të Karaburunit

Vaj në Telajo

Madhësia: 25 L x 30 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

250.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Në Rrëzë të Karaburunit
Në Rrëzë të Karaburunit
Në Rrëzë të Karaburunit
Në Rrëzë të Karaburunit
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Stina e vjeshtës ka lënë gjurmët e saj në këtë tokë në Fushë Dukat, pranë Karaburunit.

Artisti ka përdorur një miksim të ngjyrave të arta për të pikturuar barin gjysmë të tharë dhe gjethet që janë gati për të rënë.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal