Në Shëngjergj

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Në Shëngjergj
Në Shëngjergj
Në Shëngjergj
Në Shëngjergj
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky peizazh përshkruan një ditë tipike vjeshte, në një fshat të veçantë në kryeqytetin e Shqipërisë, në Shëngjergj. Mund t’i dallosh me sy të thjeshtë linjat horizontale të përdorura në veprën e artit, duke përdorur bojëqiellin për lumin, të artën për pemët dhe grinë për qiellin me re.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2021
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal