Në Trojet Tona

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 110 L x 100 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

4,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Në Trojet Tona
Në Trojet Tona
Në Trojet Tona
Në Trojet Tona
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një copëz nga Çamëria e vjetër tregohet në këtë vepër arto me në qëndër një familje tradicionale të kohës. Burri është i veshur me një veshje tradicionale, duke mbajtur flamurin shqiptar në kraharor, ndërsa gruaja e tij, gjithashtu e veshur tradicionalisht po mban të birin në krahë. Në sfond mund të vërehen kalatë e gurit si dhe deti i bukur blu, një pasuri e Pargës së ditëve të sotme.

Vepra

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal