Natyrë e Qetë

Suzana Isufaj
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

500.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Natyrë e Qetë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti tregon disa fruta në tryezë. Ngjyrat e ngrohta të sfondit janë në kontrast me gjethet e gjelbërta dhe rrushin. Frutat duken kaq të shijshme duke ju bërë të dëshironi ato.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021

Materialet: Vaj / Kanavacë

Orientimi: Horizontal