N’lëndinë

Akrilik në Fajazit

Madhësia: 32 L x 16 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

230.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
N'lëndinë
N'lëndinë
N'lëndinë
N'lëndinë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Punuar me akrilik dhe me spatul duke i dhënë dimension natyrës, për ta përjetuar ndryshe nën efektin e dritë-hijeve të krijuara.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Akrilik / Fajazit
Orientimi: Vertikal