Nostalgji

Suzana Isufaj
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Nostalgji
Nostalgji
Nostalgji
Nostalgji
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kaq e qetë dhe plot me ajër të pastër , kjo vepër arti shpalos një dite pranverore, ku fusha puthet me malin me dëborëm teksa fshatarët vazhdojnë ditët si zakonisht.

Vepra Artistike

Krijimi origjinal: 2021

Materialet: Vaj/Kanavacë

Orientimi: Horizontal