Nusja dhe Dhëndri

Rakip Shabani
Shqipëri
Grafikë

Madhësia: 35 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Nusja dhe Dhëndri
Nusja dhe Dhëndri
Nusja dhe Dhëndri
Nusja dhe Dhëndri
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një vizatim grafik që tregon një ditë të lumtur festive. Mund t’i shohim nusen dhe dhëndrin pranë njëri-tjetrit, të veshur me kostumet tradicionale të dasmës. Të dy shoqërohen nga miqtë dhe familjarët e tyre të veshur edhe ata me kostume tradicionale.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2017
Materialet: Stilolaps / Letër
Orientimi: Horizontal