Nxënëset e Mia

Irma Hoxhaj
Shqiperi
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

850.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Nxënëset e Mia
Nxënëset e Mia
Nxënëset e Mia
Nxënëset e Mia
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Të ndryshme,të bukura,rebele dhe mjaft të ndjeshme,ishin këto vajza frymëzimi im.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 1997
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal