Oaz Në Pranverë

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Oaz Në Pranverë
Oaz Në Pranverë
Oaz Në Pranverë
Oaz Në Pranverë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky peizazh tregon efektin që ka oazi në natyrën e tij përreth. Duke i dhënë jetë barit, duke ushqyer rrënjët e pemëve dhe duke përmirësuar pamjen e kishës së vjetër. Natyra lulëzon, duke i dhënë kuptim bukurisë së pamasë të pranverës.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2017
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal