Orkide

Diana Shehu
Shqipëri
Akrilik në Telajo

Madhësia: 80 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

300.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Orkide
Orkide
Orkide
Orkide
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kaq të veçanta dhe mahnitëse, lulet e orkideve tregohen duke u rritur bukur në një vazo.
Orkidea e Bardhë shkrihet në sfondin abstrakt, por kurrë nuk humbet bukurinë dhe pastërtinë e saj.

Vepra artistike

Krijimi origjinal: 2020

Materialet: Akrilik/Kanavacë

Orientimi: Vertikal