Pa Titull

Endri Myrtaj
Shqipëri
Vaj dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 90 L x 110 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,050.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Pa Titull
Pa Titull
Pa Titull
Pa Titull
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër është pjesë e një serie pikturash të quajtura “Arketipet Shqiptare”, në të cilat artisti është përpjekur të ndërtojë një peizazh tradicional në një perceptim bashkëkohor. Kjo pikture është pikturuar mbi një teksturë të një pikture tjetër.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akrilik dhe Vaj/Kanavacë
Orientimi: Horizontal