Pa Titull

Endri Myrtaj
Shqipëri
Vaj dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 72 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Pa Titull
Pa Titull
Pa Titull
Pa Titull
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Tërhequr nga forma, silueta dhe lidhja mitologjike që dhitë kanë me Shqipërinë, inspirimi që pati artisti për ti pikturuar ato, lindi krejt natyrshëm.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2019
Materialet: Akrilik dhe Vaj/Kanavacë
Orientimi: Horizontal