Pa Titull

Akrilik në Telajo

Madhësia: 100 L x 100 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

850.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Pa Titull
Pa Titull
Pa Titull
Pa Titull
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ne kete veper ka shume kontrast por ne te njejten kohe edhe harmoni .

Ne kete pikture eshte ndjekur forma e bukur qe ka lene spatula dhe stiluar vende vende me qellim qe syri mos te lodhet neper te gjithe telajon por te qendroje ne elemente te vecante artistike.  Gjithashtu eshte shkruar fjala “HARMONI” sepse vertet ne kete pikture ka harmoni te figures dhe ngjyrave qe shohim.

 

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Akrilik / Kanavacë
Orientimi: Katror