Pa Titull

Endri Myrtaj
Shqipëri
Vaj dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 80 L x 110 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

850.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Pa Titull
Pa Titull
Pa Titull
Pa Titull
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër është pjesë e pikturave të quajtura “Arketipet Shqiptare” në të cilën artisti është përpjekur të ndërtojë motive dhe një peizazh tradicional shqiptar në një qasje bashkëkohore.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2020

Materialet: Akrilik dhe Vaj/Kanavacë

Orientimi: Horizontal