Parga

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

2,350.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Parga
Parga
Parga
Parga
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një shëtitje në bregdetin e Greqisë, në qytetin e Pargës. Nuancat e bukura të blusë së detit shkrihen me nuancat e shkëmbinjëve dhe qytetit duke kompletuar një peizazh që të jep ndjësinë sikur jeni duke pikturuar bashkë me artistin.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal