Parga

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Parga
Parga
Parga
Parga
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Një anë tjetër e qytetit të bukur të Pargës, ku tregohet deti pak i trazuar që përplaset me shkëmbinjtë drejt bregut. Në sfond duket kalaja dhe qyteti, gjithashtu dallohet një shkëmb në formën e një burri në të majtë

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal