Pasqyrim

Akrilik dhe Pastel në Telajo

Madhësia: 66 L x 81 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Pasqyrim
Pasqyrim
Pasqyrim
Pasqyrim
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Pjesen me te madhe ne kete veper e merr sfondi ku shohim ngjyrat si e bardhe, oker, e arte dhe disa centimetra me poshte pothuajse ne mes te seciles pjese se ketij triptiku dallojme disa forma konturesh te cregullta me qellim artistik per ndertimin e tre pjeseve kryesore ne pamjen apo reflektimin tone.

Hunda, syri dhe goja, shqisat me te bukura te njeriut pa te cilat nuk bejme dot. Nje pasqyre e thyer ne sfond dallohet me ane te disa kontureve te lapsil te pastelit.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Akrilik dhe Pastel/ Kanavacë
Orientimi: Horizontal