Peizazh

Irma Hoxhaj
Shqiperi
Vaj në Telajo

Madhësia: 100 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

910.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Peizazh
Peizazh
Peizazh
Peizazh
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Penelatat e zhdërvjellta,të ngrohtat dhe të ftohtat e ketij peizazhi me një dritë në qënder,synimi i kësaj pune.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2018
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal