Peizazh Kodrinor

Elton Stasa
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Peizazh Kodrinor
Peizazh Kodrinor
Peizazh Kodrinor
Peizazh Kodrinor
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Në këtë vepër shohim një panoramë në periferi të qytetit të Beratit. I gjithë peisazhi është i zhytur në gjelbërim dhe ne mund të ndjejmë ajrin e natyrës së fshatit. Artisti luan me gamat jeshiles, nga ato më të forta për planet e para te ato më të lehtat për planet e dyta dhe më tej, për të dhënë ilusionin e thellësisë. Gjithashtu, natyrës i bashkangjiten edhe momente të përditshmërisë, si eksplorimi i burrit në plan të parë nga e djathta e telajos, dhe tymi i një banese që shfaqet pas pemëve në rrëzë të kodrës.
Çdo gjë është paraqitur me shumë realizëm, por pa e rënduar me detaje duke ruajtur spontanitetin ne penelatë dhe interpretim.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal