Peizazh nga Mangalemi

Irma Hoxhaj
Shqiperi
Vaj në Telajo

Madhësia: 73 L x 93 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

780.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Peizazh nga Mangalemi
Peizazh nga Mangalemi
Peizazh nga Mangalemi
Peizazh nga Mangalemi
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Arkitektura, historia, drita dhe ngjyrat e bëjnë Mangalemin mjaft të veçantë dhe tepër të dashur për mua.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 1997
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal