Peizazh Pemësh

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 45 L x 55 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Peizazh Pemësh
Peizazh Pemësh
Peizazh Pemësh
Peizazh Pemësh
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Artisti ka shprehur tre fazat e stinëve duke pikturuar tre pemë të puthura nga drita e hënës. Vëmë re një pemë të bardhë të lulëzuar që përfaqëson pranverën, një pemë me gjethe të arta dhe e mbyllim me pemë bosh, të gjitha të shoqëruara nga qielli blu i errët.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal