Peizazh, Prespa

Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 200 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

950.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Peizazh, Prespa
Peizazh, Prespa
Peizazh, Prespa
Peizazh, Prespa
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Vetëm 20 minuta larg nga Korça ndodhet Parku Kombëtar i Prespës, një nga parqet natyrorë më të mëdhenj e impresionues të Shqipërisë. Tek sa dy liqenet e mrekullueshëm të Prespës së Madhe dhe Prespës së Vogël, i bëjnë prej 5 milionë vitesh shoqëri njëri tjetrit,

Nga lart shihet peisazhi i Liqenasit, pikturuar me çatitë e kuqe që feksin mbi gjelbërimin e kodrinës, që zbret butë-butë dhe freskon këmbët në liqen. Dhe tutje në mes të liqenit, si një margaritar blu, ndodhet Ishulli i Maligradit. Të rrethuara nga pyje e livadhe shumëngjyrësh, e të pasuruara gjatë shekujve me plot monumente të rëndësishme.

Në maqedonisht Maligrad do të thotë dhe qytet i vogël.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal