Peizazh, Rrugicë në Dardhë

Grafikë

Përmasat: 29 L x 19 Gj
Dërgohet i paketuar në një tub

300.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Peizazh, Rrugicë në Dardhë
Peizazh, Rrugicë në Dardhë
Peizazh, Rrugicë në Dardhë
Peizazh, Rrugicë në Dardhë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Dardha është një fshat malor midis maleve e pyjeve, një bukuri e rrallë natyrore.Gjelbërimi dhe freskia e ditëve të verës, por dhe dimri me shumë dëborë, e bëjnë një vend të preferuar në të gjitha stinët e vitit.Duke qëndruar tek historia mund të them se ky fshat paraqet një nga modelet e bukura të vitalitetit tonë kombëtar, të krenarisë për origjinën dhe traditat.

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2016
Materialet: Printuar / Letër Kalku
Orientimi: Vertikal