Peizazh ( Ullinjtë)

Irma Hoxhaj
Shqiperi
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

670.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Peizazh ( Ullinjtë)
Peizazh ( Ullinjtë)
Peizazh ( Ullinjtë)
Peizazh ( Ullinjtë)
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Pranvera sapo kishte ardhur me ngjyrat dhe freskinë e saj.Ndjesi e veçantë.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021

Materialet: Vaj / Pëlhurë

Orientimi: Horizontal