Perpara Festivalit

Irma Hoxhaj
Shqiperi
Vaj në Telajo

Madhësia: 115 L x 90 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,050.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Perpara Festivalit
Perpara Festivalit
Perpara Festivalit
Perpara Festivalit
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Detajet , ngjyrat , tradita kur I sheh të veshura në figuren e vajzave , marrin më  shume vlerë dhe monumentalitet.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 1997
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal