Peshqit

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Peshqit
Peshqit
Peshqit
Peshqit
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër arti me bojëra uji tregon bukurinë e botës nënujore. Duke përdorur ngjyra të ndezura, peshqit janë pikturuar me kujdes dhe dallohen në mënyrë të përkryer nga njëri-tjetri, duke e bërë secilin unik.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2014
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal