Pikturë Indiane

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 95 L x 95 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Pikturë Indiane
Pikturë Indiane
Pikturë Indiane
Pikturë Indiane
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër katrore me vaj gërsheton aq bukur një vajzë të re, të veshur me kostume tradicionale shqiptare bardh e zi, duke bërë kontrast me ngjyrat e ndezura dhe të gjalla të artit indian. Thjeshtësia e kostumit të traditës shqiptare thekson traditën magjepsëse indiane, plot flori, shkëlqim dhe xhevahire.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Katror